Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: CÎME Ambassador Celine Verbeeck

by Katarina Akay |

Meet our #honestlybeautiful CÎME ambassador Celine Verbeeck. Get to know her, her beauty secrets and beauty bloopers, her favorite CÎME-products, her eco lifestyle hacks and more. 

(This interview is in Dutch) Hoe zou je jezelf omschrijven?

Lachen is gezond. Ik ben optimist en probeer positief in het leven te staan. Ik geloof dat elke negatieve ervaring ook wel iets positiefs in zich meedraagt. Daarnaast hou ik van een gezonde levensstijl. Ik vind beweging en gezond eten belangrijk en voel me ook energieker als ik dit toepas.

 

Waar ben je momenteel mee bezig in je professioneel leven?

Binnenkort komt de derde Nachtwacht film in de bioscopen. Daar kijk ik al naar uit. Op dit moment ben ik ook aan het filmen maar daar mag ik voorlopig nog niet over verklappen. Naast mijn job als actrice ben ik ook barre instructor. Barre is een mix van pilates, ballet en fitness.

 

Hoe oud ben je en wat is je huidtype?

Ik ben 31 en heb een droge gevoelige huid.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen en hoe voel je zelf de match met CÎME?

Ik heb CÎME leren kennen via kennismakingsdagen bij het PR Agency Mamix & Ally. Ik ben een grote voorstander van duurzaamheid en alles wat daarmee te maken heeft. Ook vind ik het belangrijk dat de producten van CÎME vegan en cruelty-free zijn. Dit is volgens mij de toekomst waar we naar moeten streven en waar ik in geloof. CÎME is een voorbeeld voor vele anderen.

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

De Belle d'Amour antioxidant dag & nachtcrème. Super hydraterend en ruikt heerlijk. Sinds ik deze gebruik blijft mijn huid goed hydrateerd en door de fragmenten edelweis wordt mijn huid ook deels beschermd tegen de zon.

 

Wat is je dagelijkse beauty-ritueel?

Reinigen, hydrateren en beschermen tegen de zon.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje groener te maken?

Ik gebruik herbruikbare watjes. Super laagdrempelig in gebruik en je doet de natuur er een groot plezier mee.

 

Wat is je ultieme beauty-tip?

Hydrateren.

 

Wat is je grootste beauty-blunder?

Te veel make-up dragen. Ik heb een redelijk uitgesproken gezicht en te veel make-up geeft me een vreemde look. Hoe meer naturel, hoe beter.

 

Wat zijn de momenten in vrije tijd waar je echt van kan genieten en tot rust van kan komen?

Een warm bad nemen met het CÎME Himalayan badzout  (wanneer Gaston en de kat slapen) en luisteren naar een YouTube mix van Norah Jones. Ook een halfuurtje beweging per dag, yoga, barre of pilates, geeft me enorm veel energie.

 

Waar hecht jij belang aan in het leven?

Aan familie, vrienden en mijn kersvers gezinnetje. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik heel fijne vrienden en familie heb waarop ik altijd kan rekenen. Ook mijn partner steunt me in alles.

 

Hoe hou jij het kind in jezelf wakker?

Door veel te spelen met mijn 13 weken oude baby, Gaston :) en mezelf nooit te serieus te nemen.

 

Wat is jouw rol in de Female Empowerment vandaag, en hoe hoop je hiertoe bij te dragen?

Ik hoop een voorbeeld te zijn voor jonge meisjes. Op dit moment ben ik vooral bezig met de jongerenreeks Nachtwacht waarin ik een leergierige, stoere elf speel. Ze leest veel boeken en kent Latijn. Het feit dat een jong meisje me ooit aansprak en vertelde dat ze de richting Latijn gekozen had door mijn personage vond ik een mooi compliment. Ik probeer, waar nodig, een stem te zijn voor de Female Empowerment. Als je veel bereik hebt via je sociale kanalen moet je daar slim mee omgaan. Ik probeer mijn jonge volgers te inspireren en wil een stem voor hen zijn als ze dat nodig hebben.

Ajouter au panier