Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: Griet from the CÎME team

by Anke De Boeck |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our team members and discover our best kept beauty secrets. 

This month: Griet from the CÎME team - responsible for the sales.

(This interview is in Dutch)

 


Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

 

Een omschrijving van jezelf geven is nooit gemakkelijk en dan zeker niet als het nog eens kort moet zijn ook. Maar ik denk dat ik mezelf wel als een durver, een optimist en een goedlachse vrouw mag omschrijven die zeer ongeduldig kan zijn. 

Het feit dat ik een durver ben, heeft er onder meer voor gezorgd dat ik nu vast deel uitmaak van het CÎME team. Ik heb namelijk voor een heuse carrièreswitch gekozen en ben super blij dat ik de sales vanaf nu voor mijn rekening mag nemen bij CÎME.

Ik waagde al een eerste sprong in het najaar van 2016 als zelfstandige in bijberoep in make-up & als CÎME ambassadrice. Velen verklaarden mij toen gek om dit te combineren met mijn huidige job en mijn gezin bestaande uit Charlotte - een kleuter van 3 -, Alice,- bijna 2 - en uiteraard mijn geweldige man, Kim maar kijk, ik moet die ‘velen’ ongelijk geven. 

Ik sta optimistisch in het leven maar blijf wel met beide voeten op de grond. Natuurlijk krijg ook ik te maken met tegenslagen maar ik probeer deze op mijn manier te verwerken door vooruit te gaan in het leven en niet blijvend achterom te kijken. Door onder meer dingen te aanvaarden die je niet kan veranderen. 

Bij de eigenschap goedlachs hoeft er geen uitgebreide commentaar bij denk ik, dat sluit naadloos aan bij mijn optimisme. En ongeduldig, jah, als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het ook meteen uitvoeren of uitgevoerd zien. Niet twijfelen of afwegen, ik wil dan meteen in actie schieten maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk.

 

Leeftijd? - Huidtype?

 

32 - gevoelige huid

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap werd ik bewuster van wat ik op mijn lichaam smeerde en vooral ook wat ik in mijn mond stopte. Die interesse is alleen maar gegroeid en sterker geworden.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Mijn allerbeste vriendin vond dat het na 3 maanden na de bevalling van Charlotte tijd was voor een eerste uitstapje samen, zonder baby en ja, dat was een workshop volgen van CÎME. Ik was meteen verkocht aan het volledige pakket. De filosofie die achter het merk zit, de verpakkingen en illustraties, de geuren, de soorten producten, kortom het volledige plaatje.

 

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

 

Ook niet de gemakkelijkste vraag maar als ik dan écht moet kiezen is dit de droge olie l'Huile by CÎME  omwille van zijn multifunctionaliteit. Ik gebruik hem vooral om rechtstreeks aan te brengen op mijn lichaam na de douche. Het voordeel van deze olie is dat deze meteen intrekt en je dus ’s morgens geen tijd verliest. Daarnaast gebruik ik hem ook als haarmasker en gedurende de wintermaanden, durf ik hem al eens toe te voegen aan mijn dagcrème om mijn huid extra te voeden. Ook mijn dochters zijn gek op de droge olie. Ze gaan ermee in bed en ik smeer ze er ook rechtstreeks mee in.

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Aangezien ik beroepsmatig ook bezig ben met make-up hou ik eraan om elke dag ’s ochtends en ’s avonds mijn huid uitgebreid te reinigen. Het zou voor iedereen routine moeten worden om dit dagelijks uit te voeren. Een mooie make-up bereik je pas als je huid goed verzorgd is.  Deze routine heb ik te danken aan mijn moeke. Als klein meisje stond ik naast haar in de badkamer en zag ik dat zij deze routine ook dagelijks uitvoerde. Ik heb deze dus probleemloos overgenomen.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

 

De natuurlijke make-up look die zorgt voor een stralende, frisse look. Ook ik ben hier heel hard fan van en ga dagelijks zo de deur uit. Een lichte covering, wat blush die je ook op de oogleden aanbrengt, wat mascara en klaar!

 

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

 

Zoals ik al vertelde reinig ik zowel ’s morgens als ’s avonds mijn huid met de Recette de Pureté, gevolgd door de Rosée de Roses. In de winter gebruik ik het serum Kissed by a Rose omdat mijn huid dan wel wat extra voeding kan gebruiken in combinatie met de Belle d’amour. In de zomer gebruik ik ’s morgens de Daisy Delight en ’s avonds de Belle d’amour. Na de douche wrijf ik mij altijd in met de droge olie, in het weekend als er wat meer tijd is wordt er gescrubd met de Magnificent Mandarine en gesmeerd met de Green tea therapy.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer te maken?

 

De producten van CÎME zijn voorbestemd om ecologischer te worden. Zo kan je van Recette de Pureté ook een gezichtsscrub maken door wat kristalsuiker aan toe te voegen en vormen de dagcrèmes en nachtcrémes ook 1 potje. Rosée de Roses kan je gebruiken als katoenmasker dus op deze manier worden er automatisch al wat extra potjes geëlimineerd.

 

Liefs,

Griet van het CÎME team

Ajouter au panier