Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: Make-up artist Crystal Die

by Anke De Boeck |

Get inspired. The best tips and tricks come from the pro's. That is why we interview once a month one of our favourite make-up artists, bloggers, beauty specialists, ... We are happy to share with you their best inside beauty secrets and tips.

This month: Beautyexpert and make-up artist Crystal D.

Interview in Dutch.

 

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

 

  • Beautyexpert ( Makeupartist, eigen online beautymagazine www.girlcrush.be en sinds kort ook beautyexpert bij CONTOUR),
  • Postitief ( het glas is altijd halfvol),
  • modegek,
  • creatief,
  • experimenteel,
  • natuurliefhebber
  • en frietjesfanaat

 

Leeftijd? - Huidtype?

 

25 jaar – medium gekleurd en gevoelig huidtype

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

 

De bewustwording is gekomen door zelf jarenlang problemen te ondervinden met mijn huid (acne). Toen de pubertijd over was en ik nog steeds met huidproblemen kampte ben ik op zoek gegaan naar wat een natuurlijke levensstijl voor mij kon betekenen. Daar hoorde zowel biologische voeding als biologische producten bij. Sinds ik de ommekeer heb gemaakt is mijn leven 100% veranderd.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 

Aangezien we met girlcrush.be  constant bezig zijn met de laatste nieuwe trends en merken is het niet verwonderlijk dat we CIME vrij snel hebben ontdekt ;-)

 

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

 

  • De reinigingolie (want: reiniger en makeupremover in 1, who doens't want that)
  • en de nieuwe bodylotion ( op dit product van CIME was ik echt aan het wachten).

 

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Leef gezond. Wanneer je sport, goed eet en veel water drinkt ga je echt een ommekeer van 200% merken en gaat je huid er vlekkeloos uitzien = de ideale basis voor elke makeuplook.
Mensen onderschatten echt wat een slechte levenstijl met je lichaam kan doen.

Take care of the inside en je gaat stralen aan de buitenkant: I promise!

En zorg voor een goeie wenkbrauwvorm dat ook. Neem altijd een wenkbrauwpotlood of gel mee in je tas voor volle wenkbrauwen.

 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

 

Ik denk dat vrouwen meer en meer gaan terugkeren naar hun natuurlijke zelf, na een lange periode van hevige Contouring en highlighter geïnspireerd door de Kardashian Clan.
Een mooie, glowy huid blijft belangrijk, maar die moet vooral van binnenuit komen voor je verder kan gaan met andere trends.

En ik voorspel ook een terugkeer van glossy lippen na een lange periode van matte.
Haal die lipgloss voor de zomer al maar boven ;)

 

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

 

Mijn ritueel verschilt wekelijks aangezien het afhangt van hoeveel tijd ik heb.
Maar sowieso is het gezicht reinigen en hydrateren een must: ik probeer zo weinig mogelijk producten te gebruiken afhangende van mijn huidconditie op het moment. Wanneer mijn huid goed staat heeft ze niet veel nodig. 1 keer per week scrub ik de huid en breng ik een maskertje aan.
Om de 2 dagen was ik ook mijn haren en verzorg mijn krullen met verzorgdende balsems en olie.

Daarna ga ik over naar mijn makeuproutine: sowieso een lichte BB creme als basis en het opvullen van mijn wenkbrauwen als ik de deur uitga. Als ik weg moet voor een meeting of shoot ga ik verder met felle lippen of eyeliner.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

 

Het is niet altijd makkelijk als blogger om duurzaamheid door  het leven te gaan: de nieuwe producten en bijhorende verpakkingen vliegen me om de oren. Het zou super zijn moesten bedrijven meer rekening houden met duurzaamheid en verpakkingen.
Maar ik ben wel erg streng voor producten die ik zelf aankoop: ik scan de ingrediënten altijd grondig en probeer voor de best mogelijke opties te gaan.

 

Liefs,

Crystal

Ajouter au panier