Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: CÎME Ambassador Serine Ayari

by Katarina Akay |

Meet our #honestlybeautiful CÎME ambassador Serine AyariGet to know her, her beauty secrets and beauty bloopers, her favorite CÎME-products, her eco lifestyle hacks and more. 

(This interview is in Dutch)Hoe zou je jezelf omschrijven?

Mmm dat is een moeilijke, ik zou zeggen dat ik een grappig persoon ben, die vooral heel veel liefde te geven heeft.

 

Waar ben je momenteel mee bezig in je professioneel leven?

Momenteel met heel veel. Ik ben bezig met een comedy show in het Frans en eentje in het Engels. Daarnaast doe ik ook nog wat aan radio, TV en speel ik mee in een film.

 

Hoe oud ben je en wat is je huidtype?

Ik ben 30 jaar en heb een gecombineerde huid. Daarnaast heb ik ook een heel droge huid op mijn lichaam.

 

Hoe heb je CÎME leren kennen en hoe voel je zelf de match met CÎME?

Ik zag het toevallig voorbijkomen op Instagram en nadien zag ik het liggen in de Bio Planet. Zo is de bal aan het rollen geraakt.

 

Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

De Rosée de Roses lotion, deze staat standaard op mijn nachtkastje en is het eerste wat ik op mijn gezicht spray als mijn wekker afgaat. Het helpt me enorm om met een fris gevoel aan mijn dag te beginnen, een instant opkikkertje.

 

Wat is je dagelijkse beauty-ritueel?

In de ochtend was ik mijn gezicht met een zachte cleanser, waarna ik mijn huid grondig hydrateer en tenslotte een SPF gebruik. Voordat ik ga slapen, verwijder ik mijn make-up grondig, vooral als ik net een optreden achter de rug heb. Nadien breng ik een iets vettigere, hydraterende crème en oogcrème aan zodat het heel de avond lekker kan intrekken.

 

Hoe probeer jij je badkamerkastje groener te maken?

Ik gooi eerst en vooral meer dingen weg nu, zodra ik het niet meer gebruik of het reeds over datum is, verwijder ik het meteen uit mijn badkamerkastje. Daarnaast probeer ik ecologisch verantwoorde producten te kopen met duurzamere verpakkingen (ik heb zelf voornamelijk glazen flesjes merk ik). Tenslotte gebruik ik ook altijd herbruikbare make-up removal pads.

 

Wat is je ultieme beauty-tip?

Een goede oogcrème en routine (!), het is zo belangrijk om een dagelijkse skincare routine te hanteren. Deze hoeft niet perse te uitgebreid zijn, want dat hou je veel minder snel vol. En ahja, gebruik ook zeker en vast een propere/zachte handdoek, dat is zo belangrijk om je huid zuiver te houden en geen schade toe te brengen.
 

Wat is je grootste beauty-blunder?

Te veel make-up dragen, dat maakt mijn huid alleen maar onzuiverder.
 

Wat zijn de momenten in vrije tijd waar je echt van kan genieten en tot rust van kan komen?

Die zijn er spijtig genoeg nooit op een vast moment. Maar meestal geniet ik wel van wat me-time rond 01.00u ‘s nachts wanneer ik thuis arriveer na een optreden.

 

Waar hecht jij belang aan in het leven?

Dutjes. Ik slaap helaas niet zo vast en ook niet lang genoeg. Daarom heb ik nu geleerd om korte power naps te nemen in de plaats van bijvoorbeeld een serie te kijken als ik een uurtje niets te doen heb.

 

Hoe hou jij het kind in jezelf wakker?

Door naar Spongebob Squarepants en The Nanny te blijven kijken.

 

Wat is jouw rol in de Female Empowerment vandaag, en hoe hoop je hiertoe bij te dragen?

Mezelf niet continu excuseren voor wie ik ben en wat ik doe. Daarnaast stop ik ook helemaal geen moeite meer in het ‘geliked’ worden bij mensen. Ik hou van wie ik ben als persoon en ben zo ontzettend fier op mijn persoonlijke ‘parcour’. Kortom, ik zoek niet langer naar mensen die van me houden, de belangrijkste persoon houdt al van mij en dat ben ikzelf.

 

Ajouter au panier