Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview Ina Libbrecht

by Anke De Boeck |

Get inspired. The best tips and tricks come from the pro's. That is why we interview once a month one of our favourite make-up artists, bloggers, beauty specialists, ... We are happy to share with you their best inside beauty secrets and tips.
 

This month: Ina Libbrecht - allround make-up artist and owner of Ina Libbrecht Beautystudio

 

(This interview is in Dutch)

 

Hoe zou je jezelf omschrijven?

 
  • Freelance model 
  • Allround make – up artiest 
  • Nagelstylist 
  • Barbier
  • Getrouwd met Wannes

 

Leeftijd? - Huidtype?

 

24. - Gemengde & gevoelige huid.

 

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

 

Mijn grootvader had een waanzinnige grote moestuin en kweekte zoveel mogelijk alles zelf. Wat hij niet zelf kon kweken kocht hij lokaal in het dorp. Als kleine meid was ik er vaak en graag bij, vond je me niet in de tuin dan was ik wel in de keuken bij oma.

Ik heb veel van mijn grootouders geleerd en nu Wannes en ik onze eigen stek hebben proberen we zoveel mogelijk hun visie door te trekken.

 
 

Hoe heb je CÎME leren kennen?

 
 

Via Instagram.

 

Je favoriete CÎME product en waarom?

 

Mijn favoriete product is al een tijdje de Himalaya 29°N-81°E universele eerste hulp balsem, works like a charm vooral tegen jeukende muggenbeten.  

 

 

Wat is je ultieme beauty tip?

 

Ga nooit met je make-up gaan slapen en drink genoeg water overdag.

 
 

Wat is je grootste beauty blunder?

 

Ik plukte mijn wenkbrauwen als tiener en raak sinsdien nooit meer een tweezer aan!

 

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

 

Mijn beauty ritueel is vrij simpel omdat ik ‘s ochtends nooit veel tijd heb. Ik reinig mijn gezicht eerst met een reiniger op basis van rozenolie en daarna gebruik ik een oppeppende tonic mist op basis van tea-tree. Ik werk af met een hydraterende dagcréme en lippenbalsem met SPF25. Make-up gebruik ik zelden bij mezelf maar een geborstelde wenkbrauw en hier en daar wat mascara is een must als ik de deur uitga!

 
 

Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

 

Ik probeer zoveel mogelijk bewuster te zijn in het aankopen van nieuwe producten. Ik hou het ook vrij simpel voor mezelf, ik hoef geen tientallen serums en hydraterende crèmes liggen hebben. Ook maak ik zoveel mogelijk zelf en probeer ik alternatieven te gebruiken, kokosolie is hier een voorbeeld van. Ik gebruik het bijna voor alles: mijn haar, huid, tanden,…

 
 

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

 

De dagen van lagen en lagen make-up zijn stilaan aan het verdwijnen. Een fantastische trend als je het mij vraagt, less is more!

 
 

 

Liefs,

Ina

Ajouter au panier