Votre panier

Il n'y a plus d'articles dans votre panier!

Interview: CÎME Ambassador Evelien Van Hamme

by Florian Vanderstockt |

Want a sneak peek of what it's like at the CÎME office? Meet our staff members and discover our best kept beauty secrets.
This month: Evelien Van Hamme - CÎME ambassador. 

(This interview is in Dutch)

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik denk dat ik mag zeggen dat ik positief in het leven sta. Ik probeer heel hard in het ‘nu’ te leven en te genieten van alles wat er op mijn pad komt.


Waar ben je momenteel mee bezig in je professioneel leven?

Er stond in 2020 veel op de planning maar net zoals bij velen werd dat afgelast of verplaatst. Ik start 2021 dus met veel goede moed. In mei begin ik met de opnames van het vierde seizoen van Dertigers en vanaf oktober repeteer ik voor een kleutervoorstelling bij 4hoog. Daarnaast nog wat kleine projecten en projecten die nog niet rond zijn dus daar mag ik nog niet veel over vertellen. Maar het doet zoveel deugd om weer bezig te zijn met mijn vak.


Hoe oud ben je en wat is je huidtype?

Ik ben 38 jaar en heb een gemengde huid. Mijn huid voelt zich goed bij Daisy delight.


Hoe heb je CÎME leren kennen en hoe voel je zelf de match met CÎME?

2 jaar geleden ben ik de producten van CÎME tegengekomen op Instagram en had jullie toen gecontacteerd met wat vragen en jullie waren zo lief om een box op te sturen en wat staaltjes. De Rosée de Roses ben ik sindsdien elke dag blijven gebruiken. Met mijn dagcrème ben ik blijven wisselen en zoeken omdat de winter toch hard kan zijn voor mijn huid maar uiteindelijk kom ik altijd terug bij Daisy Delight. Onlangs deed ik de skincare test en ben ik erachter gekomen dat ik in de winter gewoon Belle d’amour moet gebruiken. Opgelost!
Het aanbod van CÎME producten klopt voor mij 100%. Het is duidelijk en eerlijk.


Wat is je favoriete CÎME product en waarom?

Rosée de Roses vind ik geweldig. Na het reinigen van mijn huid had ik vaak last van rode vlekjes rond mijn ogen. Rosée de Roses is zacht, fris en ik heb er geen uitslag van. Met kerst heb ik Le Baume by CÎME cadeau gedaan aan mijn nicht en ze was daar heel tevreden over. Heb ook al veel goeds gehoord over de l’Huile by CÎME dus die wil ik graag eens testen. Wie weet stoot die de Rosée de Roses van de troon.


Wat is je dagelijkse beauty-ritueel?

Ik moet toegeven dat ik een luie ‘ontschminkster’ ben. Ik probeer er echt structuur in te steken maar dat lukt me niet altijd. Soms poets ik gewoon mijn tanden en spuit ik wat Rosée de Roses op een doekje en haal het meeste van de dag van mijn huid. Maar als ik dan het ‘echte werk’ doe voor het slapengaan en start met mijn gezicht te wassen met Recette de Pureté, dan Rosée de Roses gebruik en dan Daisy delight, merk ik echt een verschil. ’s Morgens gebruik ik sowieso Rosée de Roses en Daisy Delight.


Hoe probeer jij je badkamerkastje groener te maken?

Ik probeer de laatste jaren bewuster te kopen want ik heb de neiging om nogal een hamster te zijn in de badkamer. Ik had vroeger altijd minstens drie tubes tandpasta, 10 scheermesjes, 4 shampoos, 6 douchegels enzo op voorraad. Daar ben ik nu van aan het afkicken en het lukt best. Heb maar 1 tube tandpasta meer in voorraad haha. Ik ben onlangs overgeschakeld van watjes naar van die badstofdoekjes. Ben gewoon een stuk van die stof gaan kopen en heb er allemaal kleine doekjes van gemaakt. Had ook zo’n ecologisch oorstokje gekocht dat je kan hergebruiken maar dat doet echt heel veel pijn vind ik. Dus ik gebruik nu vooral zo’n oorreiniger van vroeger, dat schepje?

Daarnaast koop ik alleen producten die niet op dieren zijn getest en zo ecologisch mogelijk zijn. CÎME past perfect in dat lijstje.


Wat is je ultieme beauty-tip?

Ik weet niet of ik nu zo’n held ben in beauty dat ik al tips kan geven maar ik denk dat alles begint met hydrateren. Haha! Nooit gedacht dat ik zoiets ging zeggen maar het is wel waar. Ik merk dat als ik voldoende water drink gedurende de dag en elke dag mijn huid insmeer, ik dat voel vanbinnen en je ziet vanbuiten.


Wat is je grootste beauty-blunder?

Ik ben redelijk goed in mezelf opmaken. Het voordeel bij make-up is dat als het niet goed is, je het er allemaal direct kan afhalen. Dat kan dus niet gezegd worden van zelfbruiner. Ik heb in de zomer van 2002 enkele weken rondgelopen met oranje benen en armen met vlekken.

Wat zijn de momenten in vrije tijd waar je echt van kan genieten en tot rust van kan komen?

Door mijn drukke agenda en de onzekerheid van mijn job kan ik niet echt heel grote reizen plannen dus doe ik veel mini-tripjes. Ik kan daar helemaal van opladen. Een leuke stad, lekker gaan eten en sowieso een museum gaan bezoeken. Dat heb ik echt gemist in 2020. Ik merk dat ik dat nodig heb omdat ik dan een toffere Evelien ben voor mijn vrienden.


Waar hecht jij belang aan in het leven?

Oprechtheid en respect! Oh hier kan ik veel over zeggen maar het zou de basis moeten zijn van alles. Punt.

Hoe hou jij het kind in jezelf wakker?

Ik doe mijn job zo graag, dat is echt mijn speeltuin. Dus ik denk dat ik eerder het kind in mij, een keer in bed moet leggen zodat het slaapt. Maar het is zo leuk als ik mag spelen.


Wat is jouw rol in de Female Empowerment vandaag, en hoe hoop je hiertoe bij te dragen?

Ik ben niet iemand die luidkeels op de barricade gaat staan maar ik ga dat engagement in mijn persoonlijk leven wel aan. Er zijn zoveel dingen waar nog voor gevochten moet worden en ik vecht. Niet via sociale media of grote statements maar in mijn dagelijks leven. Het is allemaal zo overweldigend met momenten, er is nog zoveel onrecht en ongelijkheid in de wereld dat ik merk dat ik het vaak niet allemaal kan plaatsen en vatten. Daarom probeer ik als persoon zo eerlijk mogelijk en met respect in het leven te staan en ik verwacht dat ook van de mensen rondom mij.

Ajouter au panier